OTRAS

 

PERFORMANCE CON FALVIO VILLANI / LA BIENNALE DI VENEZIA 2011 

Venezia / Pavellón New Zeland / Palazzo Loredan dell Ambasciatore

  • performer: Mercedes Boronat
  • piano: Flavio Villani

_________________________________________________

TO MOVE IN

PERFORMANCE PER A JOVES VALENTS PER DESCOBRIR L’INVISIBLE

Sabadell, Festival 30Nits 2011

 

Aquest espectacle de carrer és el fruit d’una experiència en la qual han participat estudiants de quart d’ESO i de primer i segon de Batxillerat de la ciutat, que han realitzat un taller de dansa a L’Estruch, guiats per la coreògrafa i ballarina Mercedes Boronat. Motivats pel documental alemany This is Rythm i empesos per la força i el talent de Boronat, alguns d’aquests joves han creat una coreografia que amb el títol de To move in vol compartir amb el públic el que significa ser “prou valent per descobrir l’invisible”. La timidesa, els prejudicis i les inhibicions queden enrere per obrir la porta, de bat a bat, al risc i a la capacitat creativa.

L’experiència s’ha pogut dur a terme gràcies a l’interès de moltes persones perquè la dansa arribi a nois i noies que difícilment hi podrien accedir. A més de la coreògrafa Mercedes Boronat i els seus col·laboradors, professors d’instituts i l’equip directiu de L’Estruch han plantat la primera llavor d’un projecte que ha tingut un llarg recorregut. El treball s’ha desenvolupat en quatre fases: una audició en la qual s’han escollit els ballarins, un taller de sis dies de durada per preparar la coreografia, l’actuació al carrer i, finalment, un balanç de l’experiència que, potser, pot tenir continuïtat més enllà de l’espectacle.

 

Mercedes Boronat, direcció

Montse Roig, ajudant

Danilo Pioli, producció

Organització: Ajuntament de Sabadell

TRAILER 1A SESSIÓ D’AIXÒ ÉS RITME 19 I 20 DE GENER DE 2010 AMB MERCEDES BORONAT http://www.youtube.com/watch?v=Ds-ZUBmcJmI&feature=plcp